Aanbieders van dierenverzekering

Vergelijken van de verschillende huisdierenverzekeringen is misschien een lastige klus het loont absoluut de moeite! We hebben het kaf alvast van het korren gescheiden door de betere huisdierverzekeraars op een rijtje te zetten. U kunt altijd de polisvoorwaarden en een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u precies weet waar u en uw geliefde huisdier aan toe zijn.

Dierenverzekeraars

OhraHuisdierverzekering van de Nationale kent een uitstekende dekkingDe Ohra huisdierenverzekering is een product van Ohra, één van de grootste verzekeraars in Nederland. Binnen enkele minuten kun je online de premie van de door jouw gekozen verzekering berekenen. Een huisdierverzekering van de Ohra kent een uitstekende dekking.
Ga naar de website van de Ohra

PetplanPetplanPetplan is een initiatief van AUV dierenartsencoöperatie, heeft 3 Zorgpakketten en 3 aanvullende verzekeringen. Het is mogelijk om een zorgverzekering af te sluiten die aansluit bij uw eigen wensen, gezondheid en leeftijd van uw huisdier. De uitbetaling van de declaraties wordt gegarandeerd door Unigarant, een dochteronderneming van de ANWB.
Ga naar de website van Petplan

Proteq DiDierenarts verzekeringonden en katten bij ProteqProteq Dier & Zorg Verzekering is onderdeel van SNS Reaal. De huisdierverzekering kent een maximale vergoeding van ‚ā¨ 5000 per 12 maanden. Heupen en ellebogen vallen binnen de basisverzekering en u hoeft rekeningen boven de 500 euro niet voor te schieten. Proteq is niet de goedkooste maar uw hond of kat geniet heeft wel de beste dekking.
Ga naar de website van Proteq